“Реал Фарма” – НК “Пробій”: анонс матчу 11 туру (+ LIVE)

У суботу, 19-го жовтня, Народна Команда “Пробій” в гостях проведе матч 11 туру Другої ліги у групі А проти одеської “Реал Фарма”. Матч відбудеться на стадіоні “Іван” у місті Одеса та розпочнеться о 12:00.

І знову НК “Пробій” зіграє в гостях – третій поспіль гостьовий матч підопічні Володимира Ковалюка зіграють в Одесі проти місцевої “Реал Фарми”.

Попри те, що одесити перебувають на останні сходинці групи, “Реал Фарма” – це самобутня команда із своєю філософією, яка здатна створити проблеми будь-якому супернику. Пригадати хоча б матч минулого туру проти “Ревери 1908”. У грі проти явного фаворита одесити зуміли вирвати дуже важливу нічию – 1:1. Та й не варто забувати про матч завтрашніх суперників у першому колі на “Пробій-Арені”. Тоді, нагадаємо, господарі здобули мінімальну перемогу завдяки влучному удару Савчина – 1:0.

З того часу в одеситів відбулась зміна біля керма команди. Замість Андрія Пархоменка “фармацевтів” очолив легендарний Валентин Полтавець, який входив до тренерського штабу Пархоменка. Свого часу Валентин Миколайович виблискував у складах запорізького “Металурга”, “Дніпра” та одеського “Чорноморця”, а в якості тренера працював у ФК “Одеса” та “Балканах”. Щоправда, наразі Полтавець є виконувачем обов’язків головного тренера “Реал Фарми”.

Матч розпочнеться о 12:00 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Друга ліга. Група А. 11 тур
19.10.2024 (субота)
Стадіон “Іван” (м. Одеса)
12:00 “Реал Фарма” Одеса – НК “Пробій” Городенка
Арбітр матчу: Артем Артеменко (м. Миколаїв)
Асистенти арбітра: Антон Андрусяк, Олександр Буток (обидва – м. Суми)
Четвертий арбітр: Станислав Марулін (Херсонська обл.)
Спостерігач арбітражу: Микола Зайцев (м. Нікополь)

Пряма трансляція:

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити коментар