СК “Вільхівці” – НК “Пробій”: анонс матчу 10 туру (+ LIVE)

У неділю, 13-го жовтня, Народна Команда “Пробій” в гостях проведе матч 10 туру Другої ліги у групі А проти СК “Вільхівці”. Матч відбудеться на стадіоні “Вільхівці-Парк-Арена” у селищі Вільхівці та розпочнеться о 15:00.

Друге коло НК “Пробій” розпочне в гостях матчем проти СК “Вільхівці”. Як і городенківці, вільхівчани лише роблять свої перші кроки у професіональному футболі. І проводять ці перші кроки доволі непогано – у дев’яти зустрічах закарпатці здобули три перемоги та дві нічиї, тож завершили перше коло на сьомому місці групи А. Звісно, це не той результат, на який очікували всі, адже влітку команда добряче підсилилась гравцями з досвідом виступів в УПЛ. Серед досвідчених новачків відзначаємо Михайло Шестакова (“Верес”), Дмитра Немчанінова (ФК “Минай”) та Сергія Панасенка (“Інгулець”).

Якщо пригадувати останню гру “Вільхівців” та НК “Пробій” у рамках першого кола Другої ліги, то тоді на “Пробій-Арені” господарі здобули мінімальну звитягу завдяки єдиному забитому м’ячу Богдана Оринчака. Втім, з того часу до складу вільхівчан перебралися одразу четверо виконавців. Серед придбань відзначаємо вихованця Академії “Шахтаря” Володимира Грачова, який встиг пограти на Кіпрі, у низці клубів ПФЛ (“Нива” Вінниця, СК “Краматорськ”), а останнім клубом футболіста був ФК “Хуст”.

Зважаючи на сьогоднішні результати Другої ліги (перемоги “Куликова-Білки” над “Поліссям-2” та “Руху-2”) підопічним Володимира Ковалюка важливо буде перемагати, щоб вриватись у чільну трійку групи А та зрівнюватись за очками з тими ж таки представниками Львівщини. Підтримуємо наших хлопців і віримо в Народну Команду “Пробій”!

Матч розпочнеться о 15:00 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Друга ліга. Група А. 10 тур
13.10.2024 (неділя)
Стадіон “Вільхівці-Парк-Арена” (с. Вільхівці)
15:00 “Ревера 1908” Івано-Франківськ – НК “Пробій” Городенка
Арбітр матчу: Тарас Козак (Львівська обл.)
Асистенти арбітра: Павло Кравчук (м. Львів), Дмитро Башкіров (Донецька обл.)
Четвертий арбітр: Ростислав Молнар (м. Ужгоод)
Спостерігач арбітражу: Андрій Ющишин (м. Тернопіль)

Пряма трансляція:

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити коментар