НК “Пробій” – “Рух-2”: анонс матчу 6 туру (+ LIVE)

У суботу, 14-го вересня, Народна Команда “Пробій” проведе матч 6 туру Другої ліги у групі А проти львівського “Рух-2”. Матч відбудеться на стадіоні “Пробій-Арена” в місті Городенка та розпочнеться о 16:00.

“Пробій” вдруге в сезоні зіграє з командою-“двійкою”. Цього разу підопічним Володимира Ковалюка протистоятимуть дублери львівського “Руху”. “Рух-2” – це молода та амбітна команда, складена з вихованців клубної Академії. Це ті гравці, які вже “переросли” юніорський склад львів’ян (U-19), але ще не готові постукати у ворота головної команди.

“Фішкою” “Руху-2” є і той факт, згідно регламенту змагань участь у матчах можуть брати футболісти як з команди U-19, так і з прем’єр-лігового “Руху”. Тому ці хлопці намагатимуться якомога краще показати себе, адже сьогодні ти відіграв за “Рух-2”, а вже завтра потрапив до заявки головної команди. І та ж історія для футболістів інших двох команд дорослої структури – не потрапляєш до заявки “Руху”, отже опускаєшся до дублюючого складу. І така ротація в клубі відбувається на постійній основі.

Щодо персоналій, то лідерами команди є захисники Андрій Кітела та Мілан Михальчук, півзахисник Денис Хмельовський, а також Сергій Панченко, який наразі є кращим бомбардиром команди, забивши 3 голи у 5 зіграних зустрічах. Не обійшлось у складі “Руху-2” і без городенківського сліду. Честь команди захищає вихованець Городенківської ДЮСШ Денис Шайда.

Матч розпочнеться о 16:00 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Друга ліга. Група А. 6 тур
14.09.2024 (субота)
Стадіон “Пробій-Арена”, м. Городенка
16:00 НК “Пробій” Городенка – “Рух-2” Львів
Арбітр матчу: Сергій Дубиківський (Київська обл.)
Асистенти арбітра: Владислав Мошковський (Київська обл.), Олександр Буток (м. Суми)
Четвертий арбітр: Мирослав Липко (м. Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Андрій Ющишин (м. Тернопіль)

Пряма трансляція:

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити коментар