“Вертикаль” привітала кращого гравця серпня!

Нагорода знайшла свого володаря!

Народна Команда “Пробій” разом з надійним партнером Інвестиційно-будівельною компанією “Вертикаль” провела голосування з визначення кращого гравця клубу у серпні. Вибір вболівальників припав на нападника Богдана Оринчака.

Днями голеадор завітав до офісу будівельної компанії “Вертикаль” та отримав заслужений приз – “золотий м’яч” “Пробою”! Як зазначає сам Богдан, така нагорода – дуже приємна річ для кожного футболіста.

– Кожна індивідуальна нагорода футболіста додає впевненості у собі і мотивує ставати кращою версією себе з кожним днем все більше. Я завжди стараюся викладатися на повну в кожній грі, щоб радувати наших вболівальників. Дуже приємно, що в такий нелегкий час для нашої країни є спонсори, які люблять футбол і готові підтримувати нашу команду! Хочеться подякувати будівельній компанії «Вертикаль» за те, що обрали саме НК «Пробій» Городенка і ми все зробимо для того, щоб радувати їх в кожному матчі нашими перемогами! – підсумував нападник.

Привітали голеадора і представники ІБК “Вертикаль”. Зокрема, в компанії є палкі прихильники футболу, тож побажали успіхів та зазначили, що слідкують за командою та очікують на нові перемоги!

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити коментар