ФК “Самбір-Нива-2” – НК “Пробій”: анонс матчу 3 туру (+ LIVE)

У понеділок, 26-го серпня, Народна Команда “Пробій” проведе матч 3 туру Другої ліги у групі А проти ФК “Самбір-Нива-2” з Тернополя. Матч відбудеться на стадіоні ім. Л. Броварського в місті Самбір та розпочнеться о 16:30.

Емоції кубкового протистояння з птрівським “Інгульцем” вже вляглись і час повертатись до справ лігових – попереду в НК “Пробій” перший гостьовий матч нового сезону. І гостюватимуть “пробійці” у Самборі, де зустрінуться з ФК “Самбір-Нива-2”.

ФК “Самбір-Нива-2” доволі цікавий проєкт на мапі професіонального футболу. Де-юре команда представляє Тернопіль, але де-факто свої матчі проводить на Львівщині у місті Самбір. Гравцями дублю першолігової “Ниви” є позавчорашні випускники ДЮФШ ФК “Львів” та вчорашні футболісти юніорського складу прем’єр-лігового ФК “Минай”. Так-так, минулоріч честь “Миная” в чемпіонаті УПЛ U-19 захищали вихованці “Львова”, а вже в поточному сезоні ці ж хлопці дебютують у Другій лізі вже під знаменами тернопільської “Ниви”. Тож попри молодий вік (левова частка гравців у заявці “жовто-зелених” 2005-2007 р. н.), футболісти мають хорошу школу за плечима і досвід виступів в еліті юнацького футболу України.

І ще один вагомий нюанс – згідно регламенту ПФЛ “команди-двійки” мають спільну заявку з своїми старшими колегами, тож не виключена участь у матчах Другої ліги виконавців з першолігової команди. Наставником молодих тернополян виступає Сергій Лактіонов – фахівець, який свого часу працював у тренерському штабі самобутнього клубу “Украгроком”, разом з яким здобував срібні нагороди Другої ліги, а згодом, після об’єднання клубу з ФК “Олександрія”, увійшов до тренерського штабу “жовто-чорних”.

Старт Другої ліги для тернополян можна назвати вдалим. Спочатку на домашній арені ім. Лева Броварського команда зуміла відстояти “нулі” у грі з добротною “Скалою 1911” (0:0), а минулого тижня в матчі дебютантів сезону завдала поразки “Ревері 1908” – 1:0.

Матч розпочнеться о 16:30 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Друга ліга. Група А. 3 тур
26.08.2024 (понеділок)
Стадіон ім. Л. Броварського, м. Самбір
16:30 ФК “Самбір-Нива-2” Тернопіль – НК “Пробій” Городенка
Арбітр матчу: Владислав Грицай (Київська обл.)
Асистенти арбітра: Роман Фредина, Павло Кравчук (обидва – м. Львів)
Четвертий арбітр: Олег Кузик (м. Львів)
Спостерігач арбітражу: Олександр Подгорчук (Житомирська обл.)

Пряма трансляція:

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити коментар