НК “Пробій” – “Реал Фарма”: анонс матчу 2 туру (+ LIVE)

У суботу, 17-го серпня, Народна Команда “Пробій” проведе матч 2 туру Другої ліги у групі А проти “Реал Фарми” з Одеси. Матч відбудеться на “Пробій-Арені” в місті Городенка та розпочнеться о 12:15.

Святкування 100-річчя завершилось, але робота головної команди не зупинялась ні на мить – попереду в “пробійців” важливі поєдинки Другої ліги та VBET Кубка України, тож ніколи відпочивати. Першим поєдинком стане протистояння проти одеської “Реал Фарми” у рамках Другої ліги ПФЛ. Що цікаво, майбутня гра стане четвертим поспіль (!) домашнім матчем для Народної Команди в новому сезоні. Тож вболівальники очікують не менш чудової гри своїх улюбленців.

Суперник городенківців доволі цікавий та самобутній. “Реал Фарма” за роки виступів у ПФЛ заслужив звання міцного середняка. Команда не хапає зірок з неба, але й не плентається позаду – за підсумками 13 професіональних сезонів одесити лише тричі фінішували поза чільною десяткою, а найкращий рехультат показали у сезоні 2014/15, коли фінішували за крок до нагород (четверте місце). Попри те, що в Одесі є свій флагман – “Чорноморець” – “фармацевтам” вдається будувати боєздатну команду, що може виконувати поставлені завдання.

Щодо персоналій, то найбільш знаною є постать головного тренера команди Андрія Пархоменка. Відомий у минулому футболіст захищав кольори “Таврії”, СК “Одеса”, “Чорноморця” та молдавських “Шерифа” і “Тирасполя”. А от у тренерській кар’єрі очолював овідіопольський “Дністер”, СК “Одеса” і довший час був наставником першолігових “Балкан” із селища Зоря, що на Одещині. Втім, після повномасштабного вторгнення росіян клуб був розформований, а фахівець перебрався до “Реал Фарми”.

Мабуть, найбільш колоритним гравцем у складі одеситів є Микола Лиховидов. Граючий президент клубу давно б’є рекорди ПФЛ. Ще б пак, у свої 58 (!) почуває себе дуже добре і дає добрячу фору молодим! Разом з тим, він вкотре переписує рекорди ПФЛ – наразі саме Миколі Івановичу належить звання найстаршого гравця України всіх часів на професіональному рівні. Цьогоріч у кубковій грі проти “ЮКСИ” (0:3) футболіст вийшов на поле у віці 58 років, 6 місяців та 9 днів.

Матч розпочнеться о 12:15 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Друга ліга. Група А. 2 тур
17.08.2024 (субота)
Стадіон “Пробій-Арена”, м. Городенка
12:15 НК “Пробій” Городенка – “Реал Фарма” Одеса
Арбітр матчу: Артем Гординський (м. Вінниця)
Асистенти арбітра: Валерій Волошин, Андрій Касаткін (обидва – м. Ужгород)
Четвертий арбітр: Мирослав Липко (м. Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Василь Маковій (м. Чернівці)

Пряма трансляція:

Пресслужба НК “Пробій”

 

Залишити коментар