НК “Пробій” – ФК “Куликів-Білка”: анонс матчу VBET Кубку України (+ LIVE)

У понеділок, 12-го серпня, Народна Команда “Пробій” проведе матч другого попереднього етапу VBET Кубку України проти ФК “Куликів-Білка”. Матч відбудеться на “Пробій-Арені” в місті Городенка та розпочнеться о 12:00.

За іронією долі на стадії другого попереднього етапу VBET Кубку України “пробійцям” дістався мабуть найбільш принциповий суперник після, звісно, франківського “Прикарпаття”. У минулому сезоні чемпіонату ААФУ “Куликів-Білка” та НК “Пробій” зустрічались аж чотири (!) рази і саме два останні протистояння виявились найбільш пам’ятними для шанувальників обох команд. Але про все по порядку.

На груповому етапі чемпіонату ААФУ об’єднаній команді зі Львівщині не було рівних – куликівці здобули 19 перемог та лише одного разу зіграли внічию. В тому числі записали до свого активу дві звитяги над представником Івано-Франківщини – 1:0 в Городенці та 2:0 вдома. Тож коли у чвертьфіналі турніру знову зійшлись “Куликів-Білка” та “Пробій” багато хто прогнозував впевнений прохід саме куликівців. Та зовсім іншої думки були городенківські футболісти. Спочатку завдяки чудовій грі Піцана на “Пробій-Арені” зберегли “нулі” (0:0), а в Куликові вирішальним став м’яч Волошиновича – нічия 1:1 і завдяки правилу гостьового голу далі крокували саме підопічні Володимира Ковалюка! А подальшу історію ви самі прекрасно пам’ятаєте – впевнений прохід тернопільських “Подолян” та історичні срібні нагороди чемпіонату ААФУ для НК “Пробій”.

Втім, ці всі перипетії мали місце в аматорському футболі, а попереду у нас змагання професіоналів. До того ж, обидві команди добряче оновились перед дебютом у змаганнях майстрів. Як і “Пробій”, “Куликів-Білка” підписав вісім нових виконавців. Серед новачків відзначимо досвідчених Юрія Репету, який минулоріч захищав кольори чемпіона Івано-Франківщини “Благо-Юності”, Богдана Іванченка, що має у своїй професіональній кар’єрі низку клубів Першої та Другої ліг і навіть свого часу грав у прикарпатському ФК “Калуш” та Олега Ничипоренка, що раніше виступав у складі “Епіцентру”, “Агробізнеса” та вінницької “Ниви”.

Тож завтрашнє протистояння на “Пробій-Арені” обіцяє бути захопливим та безкомпромісним, адже на кону путівка до наступного етапу кубкового турніру, де у боротьбу вступають клуби УПЛ. Матч розпочнеться о 12:00 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі НК “Пробій”.

VBET Кубок України. Другий попередній етап
12.08.2024 (понеділок)
стадіон “Пробій-Арена”, м. Городенка
12:00 НК “Пробій” Городенка – ФК “Куликів-Білка”
Арбітри матчу: Крістіна Козорог (Київська обл.)
Асистенти арбітра: Микола Кузьменко, Дмитро Подвальний (обидва – Київська обл.)
Четвертий арбітр: Віталій Глуханик (м. Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (м. Тернопіль)
Делегат матчу УАФ: Василь Заторський (м. Тернопіль)

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити коментар