НК “Пробій” – СК “Вільхівці”: анонс матчу 1 туру (+ LIVE)

У четвер, 8-го серпня, Народна Команда “Пробій” проведе матч 1 туру Другої ліги у групі А проти СК “Вільхівці” із Закарпаття. Матч відбудеться на “Пробій-Арені” в місті Городенка та розпочнеться о 13:30.

1 тур у групі А Другої ліги ознаменується протистоянням дебютантів турніру – НК “Пробій” приматиме СК “Вільхівці”. Ще буквально якихось три місяці тому суперники змагались у чемпіонаті України серед аматорів, а вже сьогодні визначатимуть сильнішого на рівні професіоналів.

Минулого сезону команди двічі зустрічались у вже згаданому чемпіонаті ААФУ. І тоді двічі переміг “Пробій” з мінімальним рахунком. Якщо восени у Вільхівцях городенківці святкували перемогу завдяки влучним ударам Сондея та Харука, то 5-го травня цього року на “Пробій-Арені” все вирішив один забитий м’яч. Це Волошинович під завершення першого тайму приніс господарям три очки – 1:0. Втім, ті поєдинки відійшли до історії, адже з того часу обидві команди добряче попрацювали на трансферному ринку і зараз демонструють зовсім інший футбол.

Ще б пак, адже “Пробій” у літнє міжсезоння підписав вісьмох новачків, тоді як “Вільхівці” залучили до свого складу на одного нового футболіста більше. І поповнення у “Вільхівців” дуже і дуже солідне. У новому сезоні честь закарпатського клубу захищатиме легенда рівненського “Вереса” Михайло Шестаков, досвідчений оборонець Дмитро Нємчанінов, за плечима якого добрий десяток сезонів на рівні УПЛ у складі донецького “Олімпіка”, чернігівської “Десни”, луцької “Волині”, рівненського “Вереса” та ФК “Минай”, півзахисник Сергій Панасенко, що свого часу захищав кольори “Вересу”, ФК “Минай”, харківського “Геліоса”, а останніх півсезону провів у складі чемпіона Першої ліги петровського “Інгульця”.

Минулого тижня обидва суперники провели свої матчі у VBET Кубку України проти представників Першої ліги. І якщо підопічні Володимира Ковалюка вдома розібрались з ФК “Хуст”, то “Вільхівці” та “Металіст” голів не забивали, а в серії пенальті фатальним виявився промах Базарова – 5:6 на користь харків’ян.

Матч розпочнеться о 13:30 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Друга ліга. Група А. 1 тур
08.08.2024 (четвер)
Стадіон “Пробій-Арена”, м. Городенка
13:30 НК “Пробій” Городенка – СК “Вільхівці”
Арбітри матчу: Микола Байдюк (м. Чернівці)
Асистентки арбітра: Марта Писарюк, Ірина Рачинська (обидві – м. Чернівці)
Четвертий арбітр: Іван Салаш (м. Калуш)
Спостерігач арбітражу: Віктор Кравченко (м. Львів)

Пряма трансляція:

У 1 турі групи А Другої ліги вже відбувся один поєдинок – дублери тернопільської “Ниви” та “Скала 1911” голів не забивали (0:0). Решта поєдинків туру відбудуться сьогодні.

Друга ліга. Група А. 1 тур
07.08.2024 (середа)
“Нива-2” Тернопіль – “Скала 1911” Стрий – 0:0

08.08.2024 (четвер)
13:30 НК “Пробій” Городенка – СК “Вільхівці”
14:00 “Реал Фарма” Одеса – “Ревера 1908” Івано-Франківськ
14:45 ФК “Куликів-Білка” – “Полісся-2” Житомир
16:00 ФК “Ужгород” – “Рух-2” Львів

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити коментар